Tavataan Asema-aukiolla 14.8.2020

Muutetaan Helsingin rautatieaseman Asema-aukio hetkeksi iloiseksi ja näkyväksi leijonaluolaksi, jossa ohikulkijoiden on hauska pistäytyä tutustumassa upeaan toimintaamme.


Kuluva vuosi on suomalaisen lionstoiminnan 70-vuotisjuhlavuosi ja Suomen Lions-liiton 60-vuotisjuhla. Ensimmäinen suomalainen lionsklubi LC Helsinki-Helsingfors perustettiin 14.8.1950. Suomen Lions-liiton perustamispäivä on 24.10.1960.

 

Juhlavuoden kunniaksi pystytämme perjantaina 14.8.2020 Helsingin keskustaan päärautatieaseman Asema-aukiolle lionstoiminnan esittelypisteen, jossa tuomme esille kaikenlaisia leijonia ja leoja sekä monia tapojamme tehdä hyvää. Myös mediaa informoidaan yleisötapahtumasta.

 

Tapahtumaan olemme poimineet painopistealueiksi yleisen lionstoiminnan esittelyn lisäksi nuorisovaihdon, LionsQuestin, Puhtaat vedet -hankkeen, Orkester Nordenin sekä leotoiminnan.

 

LC Helsinki-Helsingforsin ja LC Helsinki-Herttoniemen juhlavuoden päätapahtumaksi suunnittelema konsertti teatteri Savoyssa 14.8.2020 on koronatilanteen vuoksi jouduttu valitettavasti perumaan. Konsertille etsitään vaihtoehtoista ajankohtaa.

 

Matti Reijonen                                                                             Maarit Kuikka
puheenjohtaja 2020-2021                                                          toiminnanjohtaja

 

Suomi kuuluu 70 toimintavuoden jälkeen edelleen maailman aktiivisimpiin lionsmaihin. Suomi on maailman 13. ja Euroopan neljänneksi suurin jäsenmaa. Olemme tuhansien leijonien maa, jossa on yhteensä noin 22 000 kaikenikäistä, -oloista ja -näköistä leijonaa ja leoa.

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot