Tarvikemyynnissä muutoksia

Tarvikemyynti on siirtynyt organisaatiouudistuksessa elokuun alusta Lions-toimistolta N- ja B-piirille hoidettavaksi. Tuotteita voi tilata vain Lions-verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Tilaukset postitetaan edelleen liiton toimistolta, mutta ostoksia ei voi enää tehdä paikan päällä.

Tarvikemyynnin syksyn ensimmäiset postitukset ovat lähteneet matkaan tällä viikolla. Tutustu uusiin verkkokauppaohjeisiin osoitteessa .

Valikoimissa on vain osa päämajan tuotteista. Muita tuotteita voi tilata päämajan verkkokaupasta .

Lisätietoja tarvikemyynnistä voit kysyä osoitteesta .

Organisaatiouudistuksessa myös klubien neuvonta on siirtynyt Lions-toimistosta piireille. Oman piirisi neuvontavastaavan löydät LION 4/19 välissä jaettavasta LIONS-INFOsta.

Muistathan, että myös Lions-toimiston aukioloajat ovat muuttuneet. Liiton toimisto on avoinna tiistaista torstaihin klo 9-15.45. Henkilökunta palvelee puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 13-15.45. Yhteystiedot löydät LIONS-INFOsta ja liiton kotisivuilta .