Tänään vietetään maailmanlaajuista jäseneksiottopäivää

Lionien Maailmanlaajuisen jäseneksiottopäivän 24.huhtikuuta tärkein tavoite on hankkia hyviä jäseniä positiivisella ja uutiskynnyksen ylittävällä tavalla.

WWID on mielenkiintoinen maailmanlaajuinen jäsenyysjuhla, joka järjestetään vuosittain huhtikuun viimeisenä lauantaina. Tämä juhla yhdistää klubeja ympäri maailmaa, kun ne ottavat vastaan uusia jäseniä.

Tutustu uuden jäsenen  www.lionsclubs.org. Oppaasta löytyy tietoja auttamaan teitä kampanjan menestymisessä ja vinkkejä jäsenten rekrytointiin.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien klubien nimet ja sen kautta tulleiden uusien jäsenien määrät tullaan laittamaan liiton kotisivuille ja LION-lehteen.

tapahtumasta ja sen suunnittelusta kerrotaan tarkemmin. Valitettavasti nykyinen pandemiatilanne ei anna mahdollisuutta toimia aivan ohjeiden mukaan vaan mahdollisten rajoituksien vuoksi niitä täytyy soveltaa ehkä jopa aluekohtaisesti. On tapoja, joilla voitte juhlia turvallisesti, tapahtuu se sitten henkilökohtaisesti paikallisten pandemiaan liittyvien ohjeiden mukaisesti tai virtuaalisessa ympäristössä.

Huolellisesti järjestettynä tilaisuus tarjoaa uudelle jäsenelle positiivisen muiston siitä, mitä kaikkea voi poikkeusoloissakin tehdä.

Klubit ympäri maailmaa, jotka päättävät osallistua Maailmanlaajuiseen jäseneksiottopäivään, juhlivat jakamalla kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa hashtagin #worldwideinductionday avulla.

Lisätietoja liiton jäsenjohtaja Hannu Hertti, .