Taianomainen Hyvän Päivä Lahden Sibeliustalossa

Taikaa, sirkusta vai moottorisahan jongleerausta? Jännitystä tarjoaa Hyvän Päivän -juhlassa nuori, 22-vuotias taikuri Eetu Lampi.

 

Tule viettämään Hyvän Päivän -juhlaa Lahden Sibeliustalolle 8.10. ja seuraamaan upeaa ohjelmaa. Juhlassa esiintyy lisäksi muun muassa sulkalähettiläät Juha Tapio, Esa Ruuttunen ja Päivi Mäkinen. Mukana ovat myös olympiavoittajat Sami Jauhojärvi ja Toni Piispanen.

 

Kansainvälistä hyväntekeväisyyttä edustaa edellisen kauden kansainvälinen presidentti ja LCIF:n puheenjohtaja Bob Corlew puolisonsa Diannen kanssa.

 

Juhlassa julkistetaan perinteisesti myös kuluvan vuoden valtakunnallinen Vuoden Hyväntekijä sekä palkitaan leijonien oma vuoden Hyvä teko tai Vuoden hyväntekijä.

 

Juhla on samalla myös Punaisen Sulan päätösjuhla, jossa muistetaan myös kaikkia niitä klubeja ja leijonia, jotka osallistuivat tämänkertaiseen keräykseen.

 

Ohjelma


Ovet avautuvat yleisölle klo 12 ja sulkeutuvat klo 20
Buffet-lounas on tarjolla klo 12 – 14.30
Jukka Rintalan muotishow Metsähallissa klo 13 – 14
PuSu-palkintojen jakoa Metsähallissa klo 14 – 14.30
Arpojen myyntiä Metsähallissa klo 12.30 – 15 & väliajalla
Rintalan Pop Up –myymälä Metsähallissa klo 12 – 18
Baari auki Metsähallissa klo 12 – 15 & väliaika & 18
Pääjuhla isossa salissa klo 15 – 18, sisältää noin ½ h väliajan

 

Paikkojen varaus


Lähetä sähköpostilla heimo.potinkara(at)lions.fi yhteystietosi ja haluamasi paikkalippujen määrä sekä tiedot buffet-lounaalle osallistumisesta (ruokailijoiden määrä, erityisruokavaliot). Heimo vastaa sähköpostilla lähettämällä pankkitilin numeron, viitenumeron ja maksettavan summan: paikkalippujen määrä x 20 € + postimaksu 2 €. Kun olet maksanut maksun, Heimo vahvistaa paikat ja postittaa liput. Lähellä ko. päivää varatut liput saa ovelta. Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot