Sinä näkyvyyttä pelkäämätön tulevaisuuden toiminnanjohtaja

Suomen Lions-liitto on osa perinteikästä kansainvälistä Lions Clubs International -palvelujärjestöä. Suomen Lions-liittoon kuuluu yli 800 klubia, joiden yli 19 000 jäsentä tekevät arvokasta vapaaehtoista palvelutyötä. Klubit auttavat omilla kyvyillään ja vahvuuksillaan erilaisissa avuntarpeissa olevia, erityisesti lapsia ja nuoria paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti.

Lionien Punainen Sulka -kampanjat ovat olleet näkyvä osa suomalaista hyväntekeväisyyttä kymmeniä vuosia. Kansainvälisen järjestömme teemat ovat ympäristö, diabetes, lapsuusiän syöpä, näkö ja nälkä.

Yhteisöllisyys ja empatia, merkityksellinen tekeminen, vastuullinen ja luotettava organisaatio ovat tekijöitä, jotka saavat leijonat innovoimaan, valmistelemaan ja toteuttamaan pieniä ja isoja tekoja lähimmäistemme elämänlaadun parantamiseksi.

Odotamme Sinulta

Onnistuakseen kansainvälisen Lions-palveluklubijärjestön Suomen toimintojen toiminnanjohtajana edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sopivan teoreettisen tiedon lisäksi arvostamme käytännössä hankittua kokemusta suunnittelu-, toimeenpano-, organisointi- ja esihenkilötehtävistä järjestössä, säätiössä tai yrityksessä.

Ihmiset ovat Lions-palveluklubitoiminnassa keskiössä. Viestit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Olet aktiivinen vuorovaikuttaja ja kykenet elämään vuosittain muuttuvan hallinnon kanssa.

Johdat yhdistyksen ja toimistotiimin toimintaa sekä vastaat taloushallinnosta.

Olet helposti lähestyttävä ihminen kotimaisille ja kansainvälisille lioneille.

Moninaisessa palvelutehtävässä edellytetään kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida erilaisia tehtäviä, välillä aikapaineessakin.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa lionstoiminnan tulevaisuuden näkymiin mielenkiintoisessa uudistusvaiheessa.

Lähetä meille osoitteeseen 12.5. mennessä

•       Linkki esittelyvideoosi (2-4min), jossa kerrot meille

•       Millainen vaikutelma sinulla on järjestötoiminnasta?

•       Miten markkinoisit Lions-brändiä?

•       Miksi sinä olet oikea henkilö Suomen Lions-liiton tulevaksi toiminnanjohtajaksi?

•       Lyhyt hakemus sisältäen palkkatoiveen ja ansioluettelon.

Lisätietoja: Suomen Lions-liiton varapuheenjohtaja Sanna Mustonen ja arkisin klo 16-20.00, p. 050 331 5517.