Puheenjohtajan tiedote liiton vuosikokouksesta

Kuvernöörineuvosto on 26.3. pitämässään kokouksessa päättänyt siirtää lopullisen päätöksen Lions-liiton vuosikokouksen järjestämisestä seuraavaan kokoukseensa 14.4.

Meillä on tuolloin varmasti enemmän tietoa koronavirusinfektioon liittyvistä rajoituksista. Tällä hetkellähän kaikki rajoitukset päättyvät 31.5.

Jos vuosikokous järjestetään sovittuna päivänä lauantaina 6.6., se järjestetään ”riisuttuna” eli ainoastaan esityslistan mukaiset asiat 2-3 tunnin kokouksessa käsiteltynä.

Jokainen meistä ymmärtää, että todennäköisyys vuosikokouksen siirtämiselle on suuri. Mikäli vuosikokousta ei pystytä pitämään ennen kauden vaihtumista, jatkavat entiset toimihenkilöt tehtävissään tavalla, joka tarkentuu myöhemmin.

Kiitos ajastasi palvelulle – Tack för tiden du ger

Aarne Kivioja