Pienten potilaiden tukena

Yhteistyökumppanimme Lastenklinikoiden Kummien Kummit Live: Elämä Lapselle -lähetys nähdään keskiviikkona 16.9. klo 20-22 Maikkarilla, myös Radio Nova elää Kummien tunnelmissa päivän aikana.


Pienten potilaiden tueksi mukana ovat muun muassa Kaija Koo, Ressu Redford, Pyhimys, CledosMikael GabrielElastinen, Robin Packalen, Ilta ja BEHM. Konsertin juontajina ovat Mikko Leppilampi ja Sara Parikka.  


Lähetyksessä nähdään myös leukemiaa sairastaneen .  Suomen Lions-liitto, lionsklubit sekä Lastenklinikoiden Kummit tekevät yhdessä hyvää lasten syöpätautien hoidon, hoitomenetelmien ja tutkimuksen kehittämiseksi Suomessa. Lionstoiminnan 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 2020 käynnistämämme yhteistyön tavoitteena on kerätä tärkeään tarkoitukseen vähintään 70 000 €. 

 

Poikkeuksellinen vuosi on haastanut meitä keräyksen toteuttamisessa, mutta osallistua voi klubin omalla tavalla, esimerkiksi lahjoittamalla alueellisella lionien viitenumerolla. 


Suomen Lions-liitto lähettää terveiset Elämä Lapselle -lähetykseen, enemmän yhteistyötämme esitellään JouluMielelle-lähetyksessä 11.12.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot