Palveluapuraha uusia jäseniä hankkineille klubeille

Jäsenmäärän kasvattaminen, jäsenten säilyttäminen ja jäsenten aktiivisuuden innostaminen ovat avain hyvinvoivaan klubiin ja tarkoituksenmukaiseen palveluun. Oikeilla resursseilla klubinne voi juhlia uusia jäseniä ja nykyisiä jäseniä sekä samalla osallistua tarkoituksenmukaiseen palveluun paikkakunnallanne.

 

Tämän vuoksi tarjoamme sinulle erityisen mahdollisuuden ansaita palveluapurahan, kun lisäätte uusia jäseniä huhtikuussa.

 

Apurahat toimivat näin:

Ottakaa uusia jäseniä huhtikuussa

Klubit voivat saada erityisen apurahan, kun ne ottavat uusia lionjäseniä ja jotka raportoidaan huhtikuussa 2019.

 

Hakekaa apurahaa

Klubit voivat hakea uusista jäsenistä Palveluapurahaa, jonka puitteissa klubille hyvitetään uusien jäsenten liittymismaksut (US$35) kun nämä uudet jäsenet otetaan klubiin huhtikuussa. Hyvitys tehdään kahdessa erässä 31.12.2019 ja 30.6.2020 klubin laskutuksessa, jos jäsenet pysyvät aktiivisina.

 

Ottakaa uudet jäsenet mukaan

Myönnetyt varat tulee käyttää aktiviteettien suunnitteluun, joiden kautta innostetaan uusia jäseniä palvelutyöhön, jotta heillä on mahdollisimman hyvä kokemus klubiin liittymisestä.

 

Nämä apurahat antavat teille mahdollisuuksia auttaa uusia jäseniä osallistumaan aktiivisesti heti alusta saakka ja näin heidän ensimmäinen jäsenyysvuotensa on onnistunut. Älä jätä väliin tätä hienoa mahdollisuutta kasvattaa klubinne vaikutusta kutsumalla mukaan uusia jäseniä huhtikuussa ja inspiroimalla heitä koko elämän kestävään palveluun.

 

Gudrun Yngvadottir
Kansainvälinen presidentti
Lions Clubs InternationalSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot