Osallistu nuorisovaihdon 60-vuotisjuhlintaan

Tiesitkö, että lionien nuorisoleiri- ja vaihto-ohjelma (YCE) juhlii pian sen 60-vuotisjuhlaa? Haluamme juhlia sinua, lioneita, leoja, isäntäperheitä ja kaikkia nuoria, jotka ovat osallistuneet ohjelmaan viimeisen 60 vuoden aikana!

Auta meitä valmistautumaan 60-vuotisjuhlaamme syyskuussa 2021 täyttämällä uusi . Keräämiämme tarinoita voidaan käyttää tulevassa juhlissamme! Tarinoiden on vastattava selvästi vähintään yhteen seuraavista aiheista:

• Kerro meille ”miksi.” Kuvaile, miten YCE muutti sinun elämäsi. Jos tämä on ”miksi” olet lion tai leo, kerro meille, miten YCE vaikutti tähän.
  • Kuvaile meille ”silloin ja nyt”. Kuvaile ensimmäistä kokemustasi YCE-ohjelmassa ja kuinka monta vuotta olet ollut mukana tässä ohjelmassa.
  • Kerro meille ensivaikutelmistasi. Osallistuitko YCE-ohjelmaan ensimmäistä kertaa vähän aikaa sitten? Kerro, mikä oli mielestäsi paras osa ohjelmaa.

Jaa tämä linkki YCE-verkostosi kanssa, jotta kaikki tähän upeaan ohjelmaan viimeisen 60 vuoden ajan osallistuneet saavat tietää juhlastamme.

Ota yhteyttä osoitteella jos sinulla on kysyttävää.

.

Lions Clubs International