Osallistu lionien Maailmanlaajuiseen jäseneksiottopäivään 24.4.

Hyvät Suomen lionit,

Vaikka korona-pandemia haittaakin meitä monella tavalla, pitää meidän kuitenkin uskoa tulevaisuuteen. Palveluaktiviteettien toteuttaminen on tällä hetkellä vaikeaa, mutta tilanne ensi kaudella on jo varmaan parempi. 

On siis syytä valmistautua ja yksi tapa on keskittyä uusien jäsenien hankintaan. Kansainvälinen Lions-järjestö Lions Club International on pyytänyt toteuttamaan Lionien Maailmanlaajuisen jäseneksiottopäivän 24. huhtikuuta.
  
Lionien Maailmanlaajuisen jäseneksiottopäivän tärkein tavoite on hankkia hyviä jäseniä positiivisella ja uutiskynnyksen ylittävällä tavalla. 

Tutustu uuden jäsenen  Oppaasta löytyy tietoja auttamaan teitä kampanjan menestymisessä ja vinkkejä jäsenten rekrytointiin. 
 
Varsinaista jäseneksiottopäivän toteutuksen muotoa emme tällä hetkellä vielä tiedä. On kuitenkin varmaa, että me lionit keksimme siihenkin ratkaisut.
 
Kaikkien tapahtumaan osallistuvien klubien nimet ja sen kautta tulleiden uusien jäsenien määrät tullaan laittamaan liiton kotisivuille ja LION-lehteen.
 
tapahtumasta ja sen suunnittelusta kerrotaan tarkemmin. Kukin klubi voi näitä ohjeita hyödyntää itselleen parhaiten soveltuvalla tavalla. Seuratkaa myös omien piirienne tiedotteita.
 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot