Osallistu Kummit-live onlinekeikalle

Haluatko mukaan Erinin ja Antti Ketosen tähdittämään hyväntekeväisyyskonserttiin toukokuussa omalta kotisohvaltasi 10 €:lla?

Suomen Lions-liitto on mukana järjestämässä tätä ainutkertaista LIVE-konserttia yhdessä Lastenklinikoiden Kummien kanssa.

Tavoitteenamme on järjestää Kummit Live-onlinekeikka toukokuussa (alustavasti 21.5.) pienten syöpäpotilaiden hyväksi . Konsertti toteutetaan livekeikkana keikalla.fi-palvelussa ja sen voi katsella vielä viikko keikan jälkeenkin – missä tai milloin tahansa! Alustavasti mukana hyvällä asialla ovat Antti Ketonen ja Erin.

Koska konsertit vaativat aina runsaasti järjestelyjä, teemme sitovan ennakkokyselyn innostuksestanne, jonka perusteella voimme tehdä yhdessä päätöksen järjestetäänkö hyväntekeväisyyskonserttia vai ei.

Ilmoittauduthan siis mukaan alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Napsauta linkkiä ja täytä kaikki alla olevat sarakkeet – joko klubilaisena yksityishenkilönä tai klubisi yhteisellä lippumäärällä 25.4.2021 mennessä.

Päätös järjestämisestä tehdään mikäli saamme vähintään 2 000 lipputilausta!

Korostan, että tämän lomakkeen täyttäminen ei ole lipputilauslomake. Varsinainen tilauslomake lähetetään kun päätös järjestämisestä on tehty.

Virtuaalista hyväntekeväisyyskeikkaa pääsee lionina katsomaan 10 €:lla, ja tuet samalla yhteistä tukikohdettamme: lasten ja nuorten syöpäsairauksien hoitoa sekä tutkimusta Suomessa. Yhdellä lipulla/katseluoikeudella voi osallistua kotitalouden kaikki katsojat samalla laitteella.

Osallistuminen konserttiin on helppoa: voit seurata konserttia tietokoneelta, läppäriltä, tabletilta tai älypuhelimelta muutamalla näpäytyksellä.

Tiedotamme toukokuun alussa toteutetaanko konsertti.

Tehdään yhdessä hyvää pienille syöpälapsille, keräystulos on 31.3.2021 yhteensä 19 954,07 €.

Lisätietoja:

MDC Veikko Teerioja