NSR2021 on virtuaalitapahtuma 


NSR2021-tapahtuma 15.-17.1.2021 on muutettu virtuaalitapahtumaksi.  Nyt kaikilla Pohjoismaiden lioneilla ja leoilla on mahdollisuus osallistua siihen ilmaiseksi. 

NSR:n Pohjoismaiden moninkertaispiirien puheenjohtajien kokouksen ja NSR:n työvaliokunnan lokakuun alussa tekemillä päätöksillä NSR2021 on muutettu virtuaalitapahtumaksi. 

 

Tällä hetkellä tapahtuman uudelleensuunnittelu on käynnissä ja tietoja päivitetään mahdollisimman pian.

 

Tapahtumaviikonlopun pääpuhuja on edelleen Vuoden Puhuja 2006 Pata Degerman, joka vie yleisön sinne, missä muut eivät ole olleet. Patrick "Pata" Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Pata on suunnitellut ja osallistunut useille retkikunnille ja löytöretkille, jotka ovat vieneet miehen kymmeniin maihin maailman kaikilla mantereilla.

 

Maksetut rekisteröinnyt hyvitetään

 

Kaikki maksetut rekisteröinnit hyvitetään. Otamme yhteyttä jokaiseen rekisteröityneeseen henkilökohtaisesti hyvitysmenettelyn sopimiseksi. 

 

Virtuaalitapahtumaa varten järjestäjätiimi pyrkii tarjoamaan mahdollisimman paljon alun perin suunnitellusta tapahtumaohjelmasta. 

 

Lue lisää ja seuraa tapahtuman valmistelua osoitteessa .

 

Järjestäjätiimin tavoitat myös sähköpostilla osoitteesta .

 

Vuoden 2021 järjestelytoimikuntaan kuuluvat LC Helsinki/Finlandia LC Espoo/Cityn ja LC Helsinki/Timantit.

 

 

Nordiska samarbetsrådet (Pohjoismainen yhteistyöneuvosto) on vuonna 1962 perustettu yhteistyöelin Ruotsin, Norjan, Tanskan, Suomen ja Islannin lionien välille kehittämään ja toteuttamaan pohjoismaisten leijonien yhteistyötä ja yhteisiä projekteja. Yhteistyö on myös toteutunut monin eri tavoin.

NSR:n jäsenmaat vuottelevat vuosittaisen tapahtumaviikonlopun järjestäjinä. Tapahtumaviikonloppu on kaikille lioneille avoin tilaisuus, johon sisältyy seminaareja, koulutusta, verkostoitumista, yhdessäoloa ja viihtymistä. NSR on myös vahva sosiaalinen verkosto pohjoismaisille lioneille.

Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot