Nenäpäivä-säätiö kutsuu Nenäpäivä-keräykseen

Lionsklubeilla ja Nenäpäivällä on monivuotisen yhteistyön perinne, joten jatketaan tätä perinnettä ja ollaan taas auttamassa maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Miksi leijonien kannattaa olla jälleen mukana Nenäpäivässä?

Nenäpäivä-keräyksen järjestäminen on hauskaa ja helppo toteuttaa lyhytkestoisena tapahtumana.

Keräys voi olla mitä tahansa lipaskeräyksestä myyjäisiin ja letunpaistosta sökö-turnauksiin. Osallistua voi juuri omalla tavallaan, ja pienelläkin panoksella voi saada omalle paikkakunnalla leijonille myönteistä näkyvyyttä. Iloisten tempauksien ohessa on myös mahdollista kutsua uusia jäseniä mukaan Lions-toimintaan.

Nenäpäivä-kampanja alkaa 24.10. järjestettävällä Nenäpäivä sirkuksessa -spektaakkelilla, joka tehdään yhteistyössä Sirkus Finlandian kanssa. Varsinaista Nenäpäivää vietetään 8.11. Nenäpäivä-show’n merkeissä. Molemmat ohjelmat näkyvät suorana Ylen kanavilla.

Lipaskeräyksen voi järjestää koska vain kampanja-ajalla 24.10 - 10.11. Jos on mahdollista järjestää lipaskeräys tai muu tempaus vain muutamana päivänä, hyviä ajankohtia ovat 24.10., 8.11. ja 9.11.

Lisäksi on mukavaa, jos Nenäpäivän lipaskeräys näkyy paikallisissa tapahtumissa.

Materiaalitilaukset ja lisätiedot tuttuun tapaan osoitteesta: nenäpäivä.fi/leijonat

Lisätietoa kampanjasta: .

Reijo Stedt ja Tauno Laine, Lions – Nenäpäivä yhteistyö

Lue tästä ja monesta muustakin mielenkiintoisesta aiheesta LION 05/19 -lehdestä .