Lions Questissa paikkoja avoinna

Lions Quest -työryhmän puheenjohtajan paikka auki


Lions Quest -työryhmän puheenjohtajan Raija Forsin kolmivuotiskausi päättyy kesällä 2018 ja nyt haemmekin luottamustehtävään jatkajaa ajalle 1.7.2018 – 30.6.2021.

 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on hyvä kokemus Lions Quest -toiminnasta vähintään piiritasolla sekä toimen edellyttämä kielitaito (suomi, ruotsi, englanti). Tehtävään valittavan eduksi katsomme lisäksi opetus- ja kasvatustoimen laajan tuntemuksen sekä kokemuksen markkinoinnista ja rahoitushakemusten laadinnasta. Hakijan tulee olla lion.

 

Toimialojen ja työryhmien toimenkuvissa määriteltyjen puheenjohtajien yleisten tehtävien sekä Lions Quest ‑puheenjohtajan tehtävien lisäksi toimenkuvaan kuuluu mm.

 

* vastata liiton Quest-toiminnasta sen kaikilla tasoilla ja johtaa Quest-työryhmän työtä

* toimia tiiviissä yhteistyössä pääkouluttajan ja Lions-toimiston kanssa

* toimia Lions Quest -toiminnan maajohtajana (LQ-CD)

* etsiä rahoitusvaihtoehtoja yhdessä pääkouluttajan kanssa

* toimia tarvittaessa yhteistyössä alan viranomaisten ja järjestöjen kanssa

 

Kirjalliset hakemukset tulee olla liittotoimistossa viimeistään maanantaina 5.2.2018 toimiston aukioloaikana ja kuoreen tulee merkitä tehtävän lyhennys LQ–CD. Hakemuksen voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen . Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Maarit Kuikka, puh. 040 580 2494.


Lions Quest -koulutussihteerin paikka auki

Lions-liiton toimistoon haetaan Lions Quest-koulutussihteeriä äitiysloman sijaiseksi alkaen 1.3.2018. Koulutussihteerin tehtäviin kuuluvat mm.

 

* Lions Quest -koulutusten käytännön järjestelyt 

* ohjelman markkinointi ja viestintä

* yhteydenpito eri toimijoiden välillä (mm. LQ-puheenjohtaja ja työryhmä, piirien LQ-puheenjohtajat, pääkouluttaja)

* toiminnan ja talouden suunnitteluun osallistuminen

* kansainvälisten hankerahoitusten hallinnointi ja raportointi

* rahoitushakemusten valmisteluun osallistuminen

* koulutuskalenterin koordinointi

* kauden avajaisten järjestäminen

* työryhmän kokousten järjestäminen

* Punainen Sulka -yhteistyöhankkeen koordinointiin osallistuminen

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä markkinointi-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, Office-toimistotyökalujen hyvää hallintaa ja Adobe CC julkaisu- ja taittotyökalujen perusteiden hallintaa, valmiutta ottaa käyttöön erilaisia sähköisiä toiminta-alustoja (Claned, Verkkoviestin, Google Drive) sekä suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa. Koulu- ja muun kasvatusalan sekä Lions-toiminnan tunteminen katsotaan eduksi.

 

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason tutkintoa. Työaika on 37,5 h/viikko. Työsuhteen koeaika on 4 kk.

 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostitse pe 5.1.2018 klo 15.45 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Lions Quest -koulutussihteeri Jenna Härmä, , puh. 010 501 4507 20.-21.12.2017 klo 10 – 15 ja 3.-4.1.2018 klo 12 – 15 tai työryhmän puheenjohtaja Raija Fors, , puh. 040 5754 593 arkisin klo 17 – 19.

 

Tervetuloa mukaan toimimaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta!Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot