Lions Quest -ohjelma esillä Educa-messuilla

Elämisentaitoja – Lions Quest -ohjelma esittäytyy kasvatusalan Educa -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.1.2018.

Lions Questin osasto on muiden lasten ja nuorten elämäntaitoja edistävien toimijoiden kanssa yhteisellä Elämäntaitokujalla

Kahden päivän ajan Suomen johtava opetusalan tapahtuma Educa tarjoaa yli sata ohjelmanumeroa, joiden aiheet vaihtelevat varhaiskasvatuksesta yliopisto-opetukseen. Tänä vuonna tapahtuman teemana on "Opettaja opettaa”.

Viime vuonna tapahtumassa vieraili 16.500 kasvatus- ja opetusalan ammattilaista.

Elämisentaitoja – Lions Quest -ohjelma on kasvattajille suunnattu tieteellisesti tutkittu ja arvostettu koulutusohjelma. Koulutus antaa opettajille ja kasvattajille käytännön työkaluja oppilasryhmien ryhmäyttämiseen ja elämäntaitojen harjoitteluun.

Koulumaailman lisäksi ohjelma tarjoaa koulutusta mm. liikuntaseuravalmentajille ja muissa vapaa-ajan harrastuksissa toimiville aikuisille, jotka kohtaavat työssään erilaisista taustoista tulevia lapsia ja nuoria.

Suomen Lions-liitto on toteuttanut ohjelmaa Suomessa jo 25 vuoden ajan.

Teksti ja kuva: Thorleif Johansson