Lionit valmiina auttamaan

Vain kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun voimakas maanjäristys iski Kroatian pääkaupunkiin maaliskuussa 2020, toinen voimakkaampi järistys iski alueelle, ja ainakin seitsemän ihmistä kuoli ja kymmeniä muita loukkaantui. 29. joulukuuta 6,4-magnitudinen järistys tuhosi useita kaupunkeja ja kymmeniä kyliä Sisak-Moslavinan läänissä.

Kun tällaisen suuruusluokan humanitaarinen kriisi tapahtuu, me lionit olemme . Maailmanlaajuinen säätiömme, Lions Clubs International Foundation (LCIF), vastasi nopeasti ja hyväksyi 10 000 dollarin hätäapurahoituksen, jotta Kroatian lionit pystyivät vastaamaan uhrien kiireellisiin tarpeisiin.

Koska koronaviruksen aiheuttamat valtavat haasteet jatkuvat, myös luonnonkatastrofit aiheuttavat monia haasteita. LCIF tukee edelleen luonnonkatastrofien jälkeistä avustustyötä kaikkialla maailmassa ja tarjoaa hätäapurahoitusta silloin, kun sitä tarvitaan.

Pelkästään marraskuussa ja joulukuussa 2020 ja lisäämällä avustusrahoitusta Sisak-Moslavinan läänille, LCIF myönsi 235 000 dollaria hätäapurahoina seuraaviin kohteisiin:

• Tulvat Intiassa, Brasiliassa, Italiassa ja Sri Lankassa
  • Trooppiset myrskyt Kolumbiassa
  • Taifuuni Filippiineillä
  • Kreikan maanjäristys

Sinä voit auttaa.

Avokätinen lahjoituksesi LCIF:lle auttaa tarjoamaan apua ja toivoa. Lahjoitukset katastrofirahastolle varmistavat, että LCIF voi jatkaa avun myöntämistä ohjelmien ja apurahojen kautta ihmisille, jotka joutuvat tulevaisuudessa kokemaan luonnonkatastrofeja.

Kiitos ystävällisyydestäsi ja tuestasi, kun autamme LCIF:n kanssa uudelleenrakentamaan ihmisten elämän.

Ystävällisin terveisin,

Gudrun Yngvadottir