LION 2/2021: Osallistu maailmanlaajuiseen jäseneksiottopäivään

Vaikka koronapandemia haittaakin meitä monella tavalla, pitää meidän kuitenkin uskoa tulevaisuuteen. Palveluaktiviteettien toteuttaminen on tällä hetkellä vaikeaa, mutta tilanne ensi kaudella on jo varmaan parempi.

On siis syytä valmistautua ja yksi tapa on keskittyä uusien jäsenien hankintaan. Kansainvälinen Lions-järjestö Lions Club International on pyytänyt toteuttamaan Lionien Maailmanlaajuisen jäseneksiottopäivän 24. huhtikuuta.

Lionien Maailmanlaajuisen jäseneksiottopäivän tärkein tavoite on hankkia hyviä jäseniä positiivisella ja uutiskynnyksen ylittävällä tavalla.

Tutustu uuden jäsenen www.lionsclubs.org. Oppaasta löytyy tietoja auttamaan teitä kampanjan menestymisessä ja vinkkejä jäsenten rekrytointiin.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien klubien nimet ja sen kautta tulleiden uusien jäsenien määrät tullaan laittamaan liiton kotisivuille ja LION-lehteen.

tapahtumasta ja sen suunnittelusta kerrotaan tarkemmin. Valitettavasti nykyinen pandemiatilanne ei anna mahdollisuutta toimia aivan ohjeiden mukaan vaan mahdollisten rajoituksien vuoksi niitä täytyy soveltaa ehkä jopa aluekohtaisesti. Huolellisesti järjestettynä tilaisuus tarjoaa uudelle jäsenelle positiivisen muiston siitä, mitä kaikkea voi poikkeusoloissakin tehdä.

Seuratkaa myös omien piirienne tiedotteita.

Hannu Hertti, liiton jäsenjohtaja

Lue lisää tästä ja muista mielenkiintoisesta aiheista 1.4. ilmestyneestä LION 2/2021 -lehdestä osoitteessa .