LION 1/19 ilmestyi digilehtenä

Tämän vuoden ensimmäinen pelkästään digilehtenä julkaistava LION-lehti on ilmestynyt ystävänpäivänä 14.2.2019.

Lue numerosta 01/19 muun muassa

Vaelluskala ry haastaa leijonat keräämään tietoa purojen tilasta.

Lions Quest tarjoaa koulutusta myös liikuntaseurojen valmentajille.

Kansainväliseen rauhanjulistekilpailuun Suomesta
Kunpa missään ei olisi sotia -teos.

LION-lehti löytyy osoitteesta .

Suomen LION-lehti on saanut myös oman mobiilisovelluksensa LION Magazine Suomi, jonka voi ladata esimerkiksi omaan matkapuhelimeen Google Playsta tai App Storesta. Lue maailman upeimmat tarinat missä ja milloin tahansa.

Neljä printtilehteä

LION-lehti ilmestyy tänä vuonna neljästi printtinä. Numerot 1/19 ja 5/19 ilmestyvät vain digilehtenä osoitteessa .

Vuoden 2018 alusta kansainvälinen organisaatio on pienentänyt tukea printtilehdille 6 USD dollarista 4 USD dollariin, mikä käytännössä tarkoittaa, että lehteä voidaan julkaista printtinä vain neljä kertaa vuodessa. Digilehtiä on kuitenkin mahdollista julkaista 6 kertaa vuodessa. Muutosten taustalla on kansainvälisessä järjestössä tehtävä strategiatyö, jolla LCI tähtää uudelle vuosisadalle.

Anna-Kaisa Jansson

Päätoimittaja