LION 04/18 ilmestyi

LION-lehden numero 4/18 on tullut tänään uunista ulos. Samassa postituksessa kaikille jäsenille jaetaan LIONS-INFO 2018-2019, joka korvaa tällä kaudella vuosikirjan.
Vuosikirjassa perinteisesti olleita tietoja löydät nyt jäsensivuilta.

Lue numerosta 04/18 muun muassa

* LCIF:n suurimmasta varainhankintakampanjasta Kampanja 100
* Lions Questin tuoreesta kansainvälisestä tutkimuksesta
* Oulun vuosikokouksen päätöksistä

Sekä monista muista mielenkiintoisista aiheista. LION 04/18 ilmestyy lähipäivinä myös digilehtenä osoitteessa www.lions.fi/lionlehti.  Lehti pdf-tiedostona löytyy kotisivujen  https://www.lions.fi/toiminta/lion-lehti_kertoo_lionstoiminnasta/lion-lehti_4-2018/.

Toimitukselta:
LION-lehti on pakattu tällä kertaa muoviin. Toivoimme painolta lehden liitteen postitusta nidottuna lehden väliin,

mutta liitteemme oli aivan liian monisivuinen lehden väliin nidottavaksi. Ilman pussitusta liitteen perillemenoa ei puolestaan voitu taata.

Samalla postituksella lehden kanssa säästimme paljon postimaksuissa. Lehteä ei tulla jatkossa pussittamaan muuten kuin tällaisista vastaavista syistä.