Lähde Orkester Nordenin konsertteihin

Orkester Nordenin kesän konserttikiertueella Lappeenrannassa, Lahdessa, Maarianhaminassa ja Tallinnassa soittaa 73 muusikkoa, jotka edustavat 14 eri kansallisuutta.
 
Lähde vaikka koko klubin voimin kuuntelemaan Orkester Nordenin konsertteja elokuussa. Liput ovat myynnissä -palvelussa. 

Orkesterin Nordenin kiertueen ensimmäinen konsertti on torstaina 8.8. Lappeenranta-salissa, Lappeenrannassa. Paikallinen LC Lappeenranta/Rakuuna on ottanut tapahtuman hienosti hoitaakseen.

 

Lahden Sibeliustalossa perjantaina 9.8. järjestettävän konsertin toteuttaa C-piiri yhdessä LC Lahti/Ankkureiden kanssa.

 

Kiertueen muut konsertit järjestetään sunnuntaina 11.8. kulttuuri- ja kongressikeskus Alandicassa Maarianhaminassa ja maanantaina 12.8. Kaarlin kirkossa Tallinnassa. Maarianhaminan konsertti järjestetään yhteistyössä kaikkien paikallisten klubien kesken. Tallinnan konsertin päävastuu on lähinnä Orkester Norden -organisaatiolla, yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

 

Konserttien ohjelmassa kuullaan islantilaissäveltäjä Anna Thorvaldsdottirin Dreaming, Johannes Brahmsin Traaginen alkusoitto, Dmitri Šostakovitšin sinfonia nro 5 (Lappeenranta ja Lahti) ja Jean Sibeliuksen Lemminkäinen (Maarianhamina ja Tallinna). Orkesteria johtaa Eva Ollikainen.

  

Pääsylippujen tuotto menee orkesterin toimintaan kattamaan aiheutuneita kuluja sekä klubien itsensä valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot