KVN:n kokouspäivä käynnissä Espoossa 

Suomen Lions-liiton kuvernöörineuvoston kokouspäivä on käynnistynyt juhlavasti avajaisilla Espoon Tapiolassa Työeläkevakuutusyhtiö Elon tiloissa. Tervehdyksen avajaisiin toi järjestävän LC Tapiolan klubin presidentti Mika Pirttivaara.

 

B-piirin DG Hannu Saarnilehto muistutti puheenvuorossaan, että kokoontuminen yhteen miettimään yhteisiä asioita on myös yksi vahva tapa tehdä yhdessä hyvää.

 

Espoon kaupungilta kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja Johanna Karimäki muistutti, että lionit tekevät tärkeää työtä. Kuvernöörineuvoston seminaarin teemana oleva Itämeren suojelu on myös Espoon kaupungille tärkeä asia.

 

Työeläkevakuutusyhtiö Elon tervehdyksen toi markkinointijohtaja Joni Tikkanen kertomalla Elon toiminnasta.

 

 

"Leoissa on toiminnan tulevaisuus."


Leojen tervehdyksen toi Suomen Leojen hallituksen presidentti Clara Nilsson. Hän kertoi, että leojen yhteistyö lionien kanssa on ollut tällä kaudella esillä toiminnan eri tasoilla. Nilsson toivoi entistä enemmänkin yhteistyötä.
- Pyytäkää lionit entistä enemmän leoja mukaan tapahtumiin ja klubitapaamisiin, sillä leoissa on toiminnan tulevaisuus.

 

Suomen Lions-liiton CC Erkki Honkala kertoi juhlapuheessaan muun muassa käyneensä kaudellaan läpi Lions-liiton vuosikirjastakin löytyviä Lions-tavoitteita ja -periaatteita. Hän toivoi, että jokainen jäsen myös tykönään miettisi näitä ja niitä käytäisiin läpi esimerkiksi klubikokouksissa.

 

Honkala kertasi viime kauden Lions-järjestön juhlavuotta ja kertoi käynnissä olevasta LCIF:n 50-vuotisjuhlavuodesta ja ensi kaudella käynnistyvästä kansainvälisen järjestön suurkeräyksestä.

 

Hän kävi läpi myös monia muita käynnissä olevia asioita, kuten Lions Questin -koulutusohjelman uudistusta.

 

Honkala muistutti valinneensa kaudelleen tunnuslauseen Tehdään yhdessä.

 

- Toimitaan sen mukaan, yhdessä saamme enemmän aikaan.

 

Anna-Kaisa Jansson

Suomen Lions-liiton viestintäpäällikkö
Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot