KVN-kokous Tampereella

Suomen Lions-liiton kuvernöörineuvoston varsinainen kauden kolmas kokous Tampereella käynnistyi seminaarilla, jossa käsiteltiin jäsenasiaa.

Jäsenjohtaja MDC Harri Hirvelä esitteli jäsenmäärän kehitystä.

- Tärkein toimenpide on kiinnittää huomiota klubitapaamisten laatuun. Sen pitää olla vapaa-ajan mielekästä toimintaa ja vastapainoa arjelle.

MD Specialty Clubs Program Coordinator Heidi Rantala esitteli teemaklubiohjelmaa. Kansainvälisesti teemaklubiohjelmassa tavoitteena on saada kauden aikana 450 uutta teemaklubia ja yhteensä 9 000 uutta jäsentä.

Teemaklubi on tietyn kiinnostuksen, yhdistävän kulttuurin, ammatin tai harrastukseen perustuva. Yhdistävänä tekijänä on halu palvella.

- Sama mielenkiinnon kohde sitouttaa hyvin klubiin.

Rantala muistutti, että teemaklubi voi aloittaa toiminnan myös teemaklubiliitännäisenä. Samoin vanhasta klubista voidaan tehdä teemaklubi.

- Teemaklubiksi muuttuminen tuo uuden tavan toimia ja aktivoi nykyisiä jäseniä

Lue lisää LION-lehdestä numero 06/18, joka ilmestyy 13.12.2018.

Anna-Kaisa Jansson, viestintäpäällikkö