Kummit Live onlinekonsertti ei toteudu

Hei toukokuun Kummit Liveen ennakkoilmoittautunut!

Lämmin kiitos, että osoitit varauksellasi kiinnostuksesi onlinekonserttia kohtaan. Konsertin järjestämisen edellytyksenä oli yhteensä 2 000 ennakkolippuvarausta, johon emme kuitenkaan valitettavasti tällä kertaa yltäneet.

Luultavasti parempi pandemiatilanne ja rokotuskattavuuden kehittyminen ovat vähentäneet innokkuutta onlinekeikkoihin, joten suuntaammekin katseemme kohti syyskautta ja toivetta siitä, että lionit pääsisivät järjestämään fyysisiä konsertteja pienten syöpäpotilaiden tueksi aiempien suunnitelmien mukaisesti. Palaamme näistä kesän aikana tarkemmin asiaan.

P.S. Mikäli haluat, voit tässä kohtaa tukea pieniä potilaita ostamalla aineettoman lahjan Kummien verkkokaupassa.

Lahja kohdennetaan Suomen Lions-liiton, lionsklubien sekä Lastenklinikoiden Kummien yhteistyökeräykseen .

Kirjoita tilatessasi kohtaan: ”Tilauksen kommentit” teksti LIONS, niin aineeton ostoksesi kohdentuu mukaan Lionien keräykseen.

Hyvä idea esimerkiksi äitienpäivälahjaksi.

Aurinkoista kevään jatkoa

Toivoo Lastenklinikoiden Kummit ja Suomen Lions-Liitto