KiTeNet-videon julkaisujuhlat koronarajoituksilla

Ensi kauden Kiusaamisesta terveeseen nettikäytökseen, KiTeNet -kampanjamateriaalin ensimmäinen video on valmistunut. Äänekosken Koulunmäen yhtenäiskoulun 11 kolmasluokkalaista olivat koko kevättalven mukana ”Turvallista tubetusta” -kerhossa, jossa videota suunniteltiin ja lopulta kuvattiin Henri Valkeisen johdolla.

 

Huhtikuun 14. oli aika järjestää lasten tähdittämän videon ensi-ilta ja juhlat. Kerholaisten lisäksi juhlimiseen osallistuivat kaikki koulun kolmannet luokat, kerholaisten vanhempia ja lasten lahjoja sponsoroineiden klubien edustajat Google meet -ohjelman välityksellä. KiTeNet -kampanjan puheenjohtaja Hannu Anttonen piti kaikille juhlapuheen kotitoimistostaan Oulusta.

 

Valmiin videon katselu oli suuri hetki ja aivan erityisen merkitsevän juhlasta teki se, että jokainen lapsi sai muistoksi oman Lions Quest -nallen. Sama nalle oli kerhokevään aikana nimetty ediksi. Nalleja lahjoittivat paikalliset Lions Clubit: LC Sumiainen, LC Suolahti, LC Äänekoski / Kotakennäs ja LC Äänekoski / Helmi.

 

”Virallisen” juhlinnan jälkeen oli aika iloita yhdessä ja heittää nallet ilmaan: ”Me tehtiin se ja ollaan mukana jossain suuressa ja tärkeässä!”

 

Teksti: Johanna Arho-Forsblom, kuvat: Lenni Liekkinen

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot