Kevään Sävelet -konsertit siirtyvät syksylle

Suomen hallituksen koronavirustilanteeseen liittyviin suosituksiin ja kehoituksiin perustuen kaikki Kevään Sävelet -konsertit siirretään ensi syksylle.

Konsertteja oli tarkoitus järjestää Kuopiossa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Turussa maalis-huhtikuun aikana.

Maan hallitus on suosittanut muun muassa perumaan yli 500 hengen tilaisuudet, arvioimaan muiden kokoontumisten järjestämistä sekä rajoittamaan vapaa-ajan harrastetoimintaa.

Konserttipäivät tulevat sijoittumaan lokakuussa vietettävän lionstoiminnan Hyvän Päivän lähelle.

Mikäli olet jo ostanut lipun tuleviin konsertteihin, säilytä lippu ja seuraa tiedotusta tulevista

konserttiajankohdista. Halutessasi saat myös rahat takaisin lunastamastasi lipusta.

Lisätietoja: Kumppanuusjohtaja Veikko Teerioja, ja kummikampanjapäälliköiltä .