Katastrofiapua Indonesian Sulawesin saarelle

Sulawesin saarta kohtasi 28. syyskuuta 7.5 magnitudin maanjäristys, joka lietti alueen hienojakoisen maaperän tutisevaksi velliksi nielaisten tuhansia saarelaisia talon katoille paenneiden katsellessa avuttomina.

 

 

Sen jälkeen tuli kolme metriä korkea tsunami, joka viimeisteli tuhon matalilla rannikkoalueilla, erityisesti pääkaupunki Palussa. Vasta nyt on apu päässyt paikalle lentokentän ja teiden oltua pitkään kulkukelvottomina. Yli 100.000 ihmisen kerrotaan tarvitsevan hätäapua.

 

 

PIP Naresh Aggarwall ja IP Gudrun Yngvadottir ovat päättäneet 100.000 USD avustuksesta Palun lionien toimintaan. Tässä vaiheessa Lionit eivät pääse auttamaan muualla kuin pääkaupungin alueella. Siellä toimii LC Palu/Maleo ja koko Sulawesin saarella on yhteensä neljä klubia, jotka toimittavat kaikkensa menettäneille asukkaille ruokaa, puhdasta vettä ja vaatteita. 

Tähänkin katastrofikeräykseen tehty avustus kerryttää klubin Kampanja100-saldoa, kun sen tekee ilmoittaen klubin nimen ja kansainvälisen numeron. Voit myös kartuttaa klubin tai omaa MJF-tiliäsi ruksaamalla kohdan, ”pyydän ottamaan yhteyttä palkitsemisasiassa”.

 

 

Lahjoitus onnistuu helpoimmin netin kautta (luottokortti tai PayPal) osoitteessa Lahjoituksen voi tehdä rooleilla: ”Klubit ja piirit”, ”Jäsenet” tai ”Ystävät”. Kirjattuasi tarpeelliset tiedot (ml. klubin tai oma kansainvälinen jäsennumerosi) voit valita haluamasi huomionosoitukset ja kohteet. Jos merkitset kohteen ”Katastrofi” lisäksi ”Indonesia”, niin apu menee varmasti nyt akuuteimpaan kohteeseen.

Lisätiedot piirikoordinaattorilta tai allekirjoittaneelta

 

Heikki Hemmilä, pMJF

 

Lions-liiton LCIF-koordinaattori

email: heikki.hemmila at lions.fi

p. 0405035598Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot