Kansainvälistä vuosikokousta ei järjestetä Singaporessa

Kansainvälisen järjestön vuosikokousta, joka oli tarkoitus järjestää 26.-30. kesäkuuta 2020, ei tulla järjestämään Singaporessa.


Singaporen terveysministeriö on ilmoittanut, että kaikki suuren mittakaavan tilaisuudet on peruutettu 30. kesäkuuta saakka, jotta vähennetään koronaviruksen leviämistä. Kansainvälisen järjestön hallitus sai tiedon Singaporesta ja aiheesta tullaan keskustelemaan hallituksen kokouksessa huhtikuussa tai ennen sitä. Hallituksen on hyväksyttävä kaikki muutokset liittyen vuosikokouspaikkaan ja ajankohtaan ja niistä ilmoitetaan lioneille heti kun mahdollista.

 

Kansainvälinen päämaja tulee palauttamaan kaikki jo maksetut ilmoittautumismaksut. Älkää ottako LCI:n Registration -osastoon kysyäksenne tässä vaiheessa omasta ilmoittautumisesta, lipusta tai hotellin peruuttamisesta, ennen kuin peruuttamiseen liittyvät yksityiskohdat on määritelty.

 

Lue lisää sivuilta

 

Myös LCI:n päämaja Oak Brookissa on suljettu väliaikaisesti. Illinoisin osavaltion viranomaiset ovat ilmoittaneet, että paikallisten asukkaiden on pysyttävä kotona ja kaikki ei-välttämättömät palvelut suljetaan. Kansainvälinen päämaja on ei-välttämätön palvelu. Osavaltion asettaman säännön noudattamiseksi kansainvälisen järjestön päämaja Oak Brookissa suljetaan vähintään 7. huhtikuuta 2020 saakka.

 

Henkilökunta ei tule olemaan fyysisesti paikan päällä päämajassa, mutta he tulevat tekemään etätöitä ja he ovat valmiina tukemaan lioneita normaalin työajan puitteissa. Henkilökuntaan voi ottaa yhteyttä tarpeen mukaan.

 

Lue lisää ja .

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot