Kansainvälinen presidentti Suomessa

Maailman suurimman palvelujärjestön Lions Clubs Internationalin ensimmäinen naispresidentti, islantilainen Gudrun Yngvadottir vierailee parhaillaan Suomessa 26.-29. elokuuta.

Gudrun Yngvadottirin vierailuohjelmassa oli suunnitteilla vierailu maailman vanhimman leijonan, Aimo Viitalan luona sekä erityisesti näkövammaisille suunnatun liikuntapaikan avaus Väinämöisen kentällä.

Maanantaina 27.8. hän tutustuu  Helsingin yliopistoon sekä Suomen Lions-liiton toimistoon Malmilla, jossa esitellään Itämerihanketta.

- Olen iloinen päästessäni vierailemaan Suomessa ja tapaamaan Skandinavian suurinta Lions-maata.

Gurdun Yngvadottir kertoi olevansa hyvin kiinnostunut kuulemaan Puhtaat vedet ja leijonat -hankkeesta. Hän muistutti, että me olemme Pohjoismaissa asiantuntijoita ympäristöasioissa ja hanke on mitä suuressa määrin tulevaisuuteen vaikuttamista.

Illalla kansainvälinen presidentti pitää puheen B- ja N-piirin lionien kauden avajaisissa Pohjois-Haagan yhteiskoululla.

Tiistaina 28.8. Gudrun Yngvadottir osallistuu Mikkelin seudun lionien yhteiseen kauden avaustapahtumaan.

Lue myös liiton lehdistötiedote ja .

Anna-Kaisa Jansson