Juhlawebinaari löytyy liiton YouTube-kanavalta

Perjantaina 23.10. juhlittiin 60-vuotiasta Suomen Lions-liittoa ja 70 vuotta kestänyttä lionstoimintaa Suomessa.

Liiton YouTube-kanavalta pääset takaisin juhlawebinaarin tunnelmiin.

Tervehdyksiä juhlivalle suomalaiselle lionstoiminnalle ja Suomen Lions-liitolle toivat muun muassa ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, joka oli tyytyväinen siitä, että leijonien hyvät teot ovat entistä enemmän tekoja ympäristön ja ilmaston puolesta.

Leijonia tervehti myös Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin päävalmentaja Jukka Jalonen, joka palkittiin viime vuonna myös vuoden Valtakunnallisena Hyväntekijänä.

Kuulimme myös liiton entisen puheenjohtaja Kosti Rasinperän haastattelun siitä, miten kaikki alkoi ja muisteluita alkuajoilta.

Webinaarissa palkittiin lionien vuoden hyväntekijänä LC Vantaa/Vernissa. Tukikummit-säätiölle lahjoitettiin 5 000 euron summa lahjoitettavaksi nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn Suomessa.