Joulukortit ovat tuottoisa aktiviteetti klubeille

Marraskuu käynnistyi ja nyt on hyvä aika tilata Hyvän Mielen-joulukortit!
Joulukortit ovat tuottoisa aktiviteetti ennen kaikkea klubeille. Tarttukaa tilaisuuteen. Kasvattakaa omaa tulostanne hankkimalla yhteistyökumppaneita korttien myyntiin esimerkiksi kouluista ja urheiluseuroista. Lisätietoja yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävästä myynnistä saat joulukorttityöryhmältä.

Muistakaa kuntanne tai kaupunkinne yksinäisiä vanhuksia joulukortilla.  Voi olla, että se on ainoa kortti, jonka hän saa. Vanhusten muistamisessa hyviä yhteistyökumppaneita ovat hoivakodit ja kotipalvelu. Heidän kauttaan saa lähetettyä joulutervehdyksen yksinäisille vanhuksille. Klubi ostaa kortit, kirjoittaa klubin tervehdyksen ja kirjoittaa korttiin "Sinulle!"  Kotipalvelu jakaa käynnillään kortit.  Näin ei synny myöskään postimaksuja.  Pudota kortti myös naapurisi postilaatikkoon!

Vasta vähän alle 20 prosenttia klubeista on osallistunut Hyvän Mielen-aktiviteettiin. Vielä ehtii kuitenkin mainiosti mukaan.  Myös yritysten personoidut kortit ovat mainio vaihtoehto.

Joulukorttitilauksia on tehty syyskuun alusta lokakuun loppuun 168 kappaletta, joiden myynnin arvo on ollut 32 707 e. Viime vuonna vastaavaan aikaan tilauksia oli tehty jo 211.

Viime vuotiseen toteutuneeseen tulokseen on siis jonkin verran matkaa vielä.

Tilauksia on aikaa tehdä 15.11.2019 saakka.