Ilmoittaudu mukaan vuosikokoukseen

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen on parhaillaan käynnissä lauantaihin 6.6.2020 saakka.

Ilmoittautumisen jäsenrekisterin kautta voivat tehdä kuluvan kauden sihteerit, kuluvan kauden piirikuvernööri voi ilmoittaa itsensä ja myös entinen ja edellinen (PDG, IPDG) voi ilmoittaa itsensä.

Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät sivuilta

Lähetä puheenvuoropyynnöt etukäteen

Liiton vuosikokouksissa käytäntönä on ollut toimittaa puheenvuoropyynnöt kokouksen sihteerille ennen po. asiakohdan käsittelyn alkamista. Erityisesti sellaiset puheenvuoropyynnöt, jotka koskevat vastaehdotuksen tekemistä kuvernöörineuvoston päätösesitykseen on tullut tehdä kirjallisina.

Koska tietoliikenneyhteydellä toteutetun vuosikokouksen aikana puheenvuorojen pyytämiseen on näin laajassa kokouksessa rajalliset mahdollisuudet, suositellaan, että puheenvuoropyynnöt toimitetaan etukäteen tiiistaihin 9.6.2020 mennessä seuraavasti:

Täydennä lomake, joka löytyy sivuita

ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen .

Vuosikokouksessa puheenvuorot jaetaan kussakin asiakohdassa tulleiden pyyntöjen perusteella. Varaudu esittelemään asiasi lyhyesti (max 2 min) itse vuosikokouksessa, jossa mikrofonisi avataan puheenvuoron ajaksi.