Hyvän Päivää vietetään 8.10.

Joka vuosi 8.10. vietetään lionstoiminnan Hyvän Päivää. Hyvän Päivä koskee kaikkia lähes 22 000 vapaaehtoistyöhön sitoutunutta lionia noin 900 lionsklubissa eri puolilla maata. 

 

Hyvän Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota lionien vapaaehtoiseen palvelutoimintaan ja tehdä samalla tunnetuksi paikallista lionstoimintaa ja kertoa klubien monista tavoista tehdä hyvää.

 

Suomen Lions-liitto julkistaa vuosittain Hyvän Päivänä valtakunnallisen Vuoden Hyväntekijän sekä omista joukoistaan lionien Vuoden Hyväntekijän tai Hyvän teon. Tänä vuonna julkistukset tehdään juhlawebinaarissa 23.10. klo 13.30 alkavassa tilaisuudessa.

 

Valmistaudu hyvissä ajoin klubisi tai piirisi kanssa Hyvän Päivän viettoon. Järjestäkää piirinne tai klubinne jäsenten kanssa diabeteskävely tai ilahduttakaa paikkakuntanne julkisia tiloja, kuten sairaalaa, palvelutaloa tai päiväkotia, järjestämällä yhteinen kukkasipulien istutustapahtuma. 

 

Kukkasipuleita voi pyytää myös lahjoituksena paikallisilta puutarhoilta yhteisen viihtymisen lisäämiseksi. Muistakaa tiedottaa tapahtumasta myös alueenne paikallislehdille.

 

Laitattehan tietoa Hyvän Päivän tapahtumastanne myös liiton viestintään .Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot