Hauska auttaa Nenäpäivässä

Hyvää Nenäpäivää Virtasalmelta! LC Virtasalmi järjesti tänään nenäpäiväkeräyksen Sale Virtasalmella.
Lippaan kanssa liikkeellä K-piirin piirikuvernööri Petri Lappi.

IPDG Erkki Lappi piipahti myös paikalla muutaman klubilaisen kanssa kattotalkooaktiviteetin tauolla.

- Tänään kerätään maailman lapsille. Samalla talkoillaan rakennushommissa, jotta saadaan klubillemme varoja tehdä lisää hyvää stipendien ja muun lahjoittamisen merkeissä. Monta tapaa tehdä hyvää, Petri Lappi summasi.

Lionsklubien ja Nenäpäivän yhteistyö on muodostunut jo perinteeksi, vaikka Nenäpäivä-säätiön ja Lions-liiton välinen sopimus ei enää olekaan voimassa. Jokainen klubi osallistuu oman päätöksensä pohjalta. 

Nenäpäivä-kampanja alkoi 29.10. järjestetyllä Rauhan ja rakkauden -konsertilla. Lipaskeräyksen voi järjestää koska vain kampanja-ajalla 29.10 - 15.11. Jos on mahdollista järjestää lipaskeräys tai muu tempaus vain muutamana päivänä, hyviä ajankohtia ovat 30.10., 13.11. ja 14.11. 

Keräyksen ansiosta on autettu kymmeniä tuhansia lapsia ja saatu monia vaikuttavia asioita aikaan. Nenäpäivä luottaa jälleen leijonien apuun, jotta tärkeä työ jatkuu poikkeustilanteesta huolimatta. 

Koronapandemian vuoksi lapset ympäri maailman ovat entistä heikommassa asemassa ja tuelle ja turvalle on juuri nyt suuri tarve. Viime vuoden Nenäpäivä-varoin onnistuttiin auttamaan yli puolta miljoonaa lasta: esimerkiksi noin 15 000 lasta sai rokotuksen tappavia tauteja vastaan ja yli 25 000 tyttöä oppi puolustamaan omia oikeuksiaan. 

Tänä vuonna työ jatkuu ja on entistä tärkeämpää, sillä pandemian vuoksi muun muassa lasten koulunkäynti on vaikeutunut monilla alueilla ympäri maailmaa. 

Lue lisää, .

Lisätietoa kampanjasta: .  Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot