Haemme taloushallinnon osaajaa

TALOUSHALLINNON OSAAJA

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa

• avustavat kirjanpidon viennit ja yhteistyö liiton tilitoimiston kanssa kirjanpito- ja palkka-asioissa sekä tilinpäätöksen tekemisessä
  • jäsenmaksu- ja myyntilaskutus
  • osto- ja myyntireskontran hoitaminen
  • kassatoiminnot ja pankkiyhteyksien hoitaminen
  • Procountor-taloushallintaohjelman pääkäyttäjän tehtävät
  • budjettien kokoaminen ja seurantaraporttien tuottaminen yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa
  • lisäksi mm. kansainvälisen Lions-järjestön edellyttämät määräaikaisraportoinnit, yhteistyö Arne Ritari Säätiön kanssa

Edellytämme, että

• Procountor-ohjelman hallinta sujuu sinulta kuin pyörällä ajo
  • sinulla on vahva osaaminen/ymmärrys yhdistyksen taloushallinnon hoitamisesta
  • työskentelyotteesi on itsenäinen ja oma-aloitteinen
  • et pelästy, vaikka hallittavien asioiden määrä on suuri

Tarvitset työssäsi Procountor- ja kirjanpito-osaamisen lisäksi

• Office-toimistotyökalujen hyvää hallintaa
  • selkeitä viestintätaitoja, joihin kuuluu ruotsin ja englannin kielen perustaidot
  • palveluasennetta ja iloista mieltä toimimaan yhteistyössä kollegoidesi ja vastuutehtävissä toimivien luottamushenkilöiden kanssa

Voit olla koulutukseltasi merkonomi tai tradenomi. Työaikasi on max 22,5 h viikossa. Työajan jakautuminen sovitaan hakijan kanssa yhteisesti sopivaksi. Työt alkavat yhteisesti sovittuna ajankohtana maaliskuussa 2021.

Tarjoamme sinulle iloisen työtiimin lisäksi

• joustavat työajat
  • etätyömahdollisuus (sovitaan erikseen)
  • lakisääteistä tasoa laajempi työterveyshuolto
  • liikunta- ja kulttuurisetelit kahdesti vuodessa

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostitse 11.1.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Maarit Kuikka gsm 040 580 2494 to 17.12. klo 10 – 12, pe 18.12. klo 10 – 12 ja pe 8.1. klo 13 – 15.

Ilmoitamme kaikille hakijoille viimeistään viikolla 4, jatkammeko prosessia hakijan kanssa.

Suomen Lions-liitto ry on valtakunnallinen kattojärjestö, jonka lionsklubit perustivat 24.10.1960 hoitamaan valtakunnallista yhteistyötä, maanlaajuisia kampanjoita ja tukemaan klubien toimintaa. Lions-liiton toimisto sijaitsee Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Liitto järjestää nuorisovaihtoa, kouluttaa ja valmentaa sekä vastaa Suomen lionsklubien kansallisista ja kansainvälisistä aktiviteeteista ja yhteistyöstä. Suomen Lions-liitto kuuluu kansainväliseen Lions Clubs International -järjestöön. Suomen Lions-liiton jäsenmäärä on noin 20 000. Ks. lisää www.lions.fi.