Hae viestintäjohtajaksi kausille 2020-2023

Liiton nykyisen viestintäjohtajan toimikausi päättyy 30.6.2020. Suomen Lions-liitto hakee luottamustehtävään jatkajaa toimikaudelle 1.7.2020 – 30.6.2023.
Haettavan luottamustoimen tehtäviä ovat muun muassa

Viestintätoimialan puheenjohtaja (MD-PRC) 2020 – 2023
• Vastaa Suomen Lions-liiton viestinnästä ja viestintästrategian toteutumisesta yhdessä toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan kanssa.
• Raportoi viestinnästä kansainväliselle järjestölle, toiminnanjohtajalle, hallitukselle ja kuvernöörineuvostolle.
• Osallistuu tarvittaessa Suomen Lions-liiton hallituksen ja kuvernöörineuvoston kokouksiin.
• Osallistuu LION-lehden toimitusneuvoston kokouksiin.
• Toteuttaa viestinnän koulutusta organisaatiossa yhteistyössä koulutusjohtajan kanssa.
• Tukee piirejä PR-rahan hakemiseksi päämajasta ja vastata liiton PR-rahan hakemisesta.
• Tukee Suomen Lions-liiton projektien tiedottamista ja toimialojen ja työryhmien verkkoviestinnän kehittämistä.
• Tukee Suomen Lions-liiton, piirien ja klubien verkkoviestinnän kehittämistä.
• Toimii yhteistyössä viestintä- ja markkinointipäällikön sekä tarvittaessa liiton kumppanuusjohtajan kanssa.
• Vetää viestintätyöryhmää.

Kelpoisuusvaatimuksena kaikkiin tehtäviin on hyvä kokemus ko. toimialan tai työryhmän tehtävissä vähintään piiritasolla sekä toimien edellyttämä kielitaito (ruotsi ja englanti).

Lisäksi liiton toimialoja ja työryhmiä koskevassa ohjeistuksessa on määritelty kaikkia toimialojen ja työryhmien puheenjohtajia koskevat tehtävät (esim. toimintasuunnitelman, talousarvion ja toimintakertomuksen teko, raportointi, tiedottaminen jne.). Ohje on ladattavissa  – jäsenille.

Kirjallisten hakemusten tulee olla liittotoimistossa joko sähköpostitse () tai postitse viimeistään 6.3.2019 klo 15.45 mennessä ja Kuoreen merkintä haettava tehtävä.

Lisätietoja tehtävistä antavat nykyinen ko. toimialan/työryhmän puheenjohtaja sekä toiminnanjohtaja Maarit Kuikka ().

SUOMEN LIONS-LIITTO RY

Aarne Kivioja                       Maarit Kuikka