Hae Lions Quest -työryhmän puheenjohtajaksi

Lions Quest -työryhmän puheenjohtajan Jorma Hokkasen kolmivuotiskausi päättyy kesällä 2021 ja haemme hänelle jatkajaa luottamustehtävään ajalle 1.7.2021 – 30.6.2024.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on hyvä kokemus Lions Quest -toiminnasta vähintään piiritasolla sekä toimen edellyttämä kielitaito (suomi, ruotsi, englanti). Tehtävään valittavan eduksi katsomme lisäksi opetus- ja kasvatustoimen laajan tuntemuksen sekä kokemuksen markkinoinnista ja rahoitushakemusten laadinnasta.

Toimialojen ja työryhmien toimenkuvissa määriteltyjen puheenjohtajien yleisten tehtävien sekä Lions Quest ‑puheenjohtajan tehtävien lisäksi toimenkuvaan kuuluu mm.

• vastata liiton Quest-toiminnasta sen kaikilla tasoilla ja johtaa LQ-työryhmän työtä
  • toimia tiiviissä yhteistyössä LQ-kouluttajien, piirien LQ-puheenjohtajien ja LQ-koulutussihteerin kanssa
  • toimia Lions Quest -toiminnan maajohtajana (LQ-CD)
  • etsiä rahoitusvaihtoehtoja yhdessä LQ-työryhmän kanssa
  • toimia tarvittaessa yhteistyössä alan viranomaisten ja järjestöjen kanssa

Kirjallisten hakemusten tulee olla liittotoimistossa viimeistään maanantaina 1.2.2021 ja kuoreen tulee merkitä tehtävän lyhennys LQCD. Hakemuksen voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen . Lisätietoja tehtävästä antaa LQCD Jorma Hokkanen, p. 040 524 5505.

Tervetuloa mukaan toimimaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta!