Forsellista maailmanlaajuisen jäsentyöryhmän aluejohtaja

Lion Antti Forsell, LC Helsinki/Finlandia on nimitetty maailmanlaajuisen jäsentyöryhmän GMT aluejohtajaksi (Area Leader), joka toimii osana Global Action Teamiä. Virkakausi on kolme vuotta.

 

Antti Forsell sai juuri ennen Chicagon conventionia yhteydenoton kansainväliseltä presidentti Naresh Aggarwalilta, joka pyysi Forsellia tehtävään.

 

Kansainvälinen presidentti Naresh Aggarwal ja varapresidentti Gudrun Yngvadottir halusivat poikkeuksellisesti nimetä Antti Forsellin tehtävään, vaikka yleensä ja aiemmat tehtävänhaltijat ovat olleet PCC- tai PID-tasoisia leijonia.

 

Forsellin toimialue GMT Area Leaderinä on Pohjoismaat (MD:t 101, 104, 106, 107, 109) sekä Baltian maat (piirit 120, 131, ja Latvia, joka ei vielä ole virallinen lionspiiri).

 

‒ Tämä on kunniatehtävä Suomelle ja suomalaisille leijonille, koska aiemmin Suomesta ei ole ollut edustajaa GMT, GLT tai GST tehtävissä Pohjoismaiden tai Euroopan tasolla, Forsell sanoo.


‒ Vaikka nimitys tuli minulle täytenä yllätyksenä, olen kovin innostunut tehtävästä. Toisaalta tämä lienee järjestömme yksi haastavimmista tehtävistä huomioiden Pohjoismaiden jäsenkehitys viime vuosina. Töitä ja haasteita on kovasti edessä, mutta vahvasti ja yhdessä eteenpäin seikkailuja kohti.

 

GMT Area Leader tehtäväkuvaukseen voi perehtyä tarkemmin verkkosivuilla ja .Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot