Ehdota parasta ympäristötekoa paikkakunnan parhaaksi

Suomen Lions-liitto julistaa haettavaksi ympäristöpalkinnon toimintakaudelta 2017‒2018. Palkintoa koskevat kirjalliset hakemukset on toimitettava Lions-liiton toimistoon 30.4.2018 mennessä osoitteella Kirkonkyläntie 10,00700 Helsinki. Palkintoa voivat hakea Suomen Lions-liiton klubit.

Ympäristöpalkinnon myöntämisen perusteet ovat seuraavat:

1. Ympäristöteon vaikuttavuus oman alueen ekologiseen, sosiaaliseen, kulttuuriseen ja taloudelliseen tilaan.

2. Ympäristöteon vaikutus ihmisten aktivointiin arkielämän toiminnoissa.

3. Klubin suorittaman ympäristöaktiviteetin jatkuvuus omalla paikkakunnalla.

4. Toteutetun mallin hyödyntämismahdollisuudet muiden klubien toiminnassa.

Voittajaklubi saa kunniakirjan ja sen edustajalle myönnetään kiertopalkinto. Palkinto luovutetaan Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa 9.6.2018. Palkintoraadin muodostavat lionit Pekka Hynninen ja Josi Mikkilä, LC Rantasalmi. Ympäristötekoon liittyvät yhteydenotot pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteisiin ja .

SUOMEN LIONS-LIITTO RY