Ehdota lionien Hyvää tekoa

Leijonat viettävät valtakunnallista Hyvän Päivää vuosittain 8.10. Hyvän Päivän yhteydessä palkitaan Leijonien Hyvä teko tai Vuoden Hyväntekijä sekä valtakunnallinen Hyväntekijä.

Leijonilla ja lionsklubeilla on nyt mahdollisuus tehdä ehdotuksia.

Palkintoa voidaan ehdottaa klubille tai yksittäiselle lionille.

Ehdotuksen voi lähettää Lions-liiton toimistoon tai laittaa sähköpostilla 7.6. mennessä.

Ehdotuksessa tulee ilmetä palkittavan nimi ja ehdotus perusteluineen, aktiviteetin tai projektin nimi, tekijät, kohderyhmä, kuvaus toiminnasta sekä sen vaikutuksista. Ehdotuskirjeen loppuun ehdottajan nimi tai ehdottajaklubin nimi yhdyshenkilön yhteystietoineen. Myös voittajaehdotuksen tehnyt saa palkinnon.

Hyvän Päivä -tapahtumassa 8.10.2018 pääkaupunkiseudulla istutettiin viime vuonna kukkasipuleita Malmin sairaalan pihalle potilaiden, vierailijoiden ja henkilökunnan iloksi.