Sponsoroi taidekilpailu alueesi kouluihin

Pääpalkinnoin kaudella 2011-12voittaneen 13-vuotiaan philippiiniläisen Trisha Co Reyesin työ

Historia on näyttänyt, että liian usein rauha ei ole itsestäänselvyys. Tämä on valitettava tilanne, mutta se antaa myös meille mahdollisuuden miettiä miten voimme saavuttaa rauhan, sekä omassa elämässämme että paikkakunnillamme.

Ja ketkä olisivatkaan parempia suunnittelemaan ”Rauhan matkaa” kuin nuoret?

Tilaa paketti

Lionsklubit voivat tilata rauhanjulistekilpailupaketin 15. tammikuuta - 1. lokakuuta välisenä aikana a. Paketin saa jokaisella lionien kahdellatoista virallisella kielellä. Jokaista sponsoroitua kilpailua kohden pitää ostaa yksi pakkaus.

Paketin sisältö:

• Virallinen klubin kilpailuopas ja säännöt
  • Virallinen koulun tai nuorisoryhmän kilpailuopas ja säännöt
  • Osanottajien esitettä saa kopioida ja antaa osanottajille kotiin vietäväksi
  • Tarra kiinnitetään voittojulisteen kääntöpuolelle
  • Todistukset kilpailun voittajalle ja koulu- tai nuorisoryhmälle

Rauhanjulistekilpailun eräpäivät

Kilpailuun voivat osallistua nuoret, jotka ovat 11-, 12- tai 13-vuotiaita 15. marraskuuta. Vain määräaikona lähetetyt työt voivat osallistua kilpailuun.

• 15. tammikuuta: Kilpailupakettien myynti käynnistyy.
  • 1. lokakuuta: Kilpailupakettien myynti päättyy.
  • 15. marraskuuta: Viimeinen postituspäivä, jolloin klubit voivat lähettää yhden voittajaksi valitun rauhanjulisteen (per sponsoroitu kilpailu) piirikuvernöörille.
  • 1. joulukuuta: Viimeinen postituspäivä, jolloin kuvernöörit voivat lähettää voittajaksi valitun rauhanjulisteen moninkertaispiirin kuvernöörineuvoston puheenjohtajalle.
  • 1. helmikuuta: Kansainvälisille voittajille ilmoitetaan voitosta viimeistään tänään.

järjestön .