Osallistu lionskouluttajien FDI koulutusinstituuttiin 

Valmennusta ei ole vain urheilussa, vaan myös lionstoiminnassa.

Ryhdy huippuosaajaksi ja osallistu lionskouluttajien koulutusinstituuttiin Tampereella 22.-24.5.2021. 

 

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua kansainväliseen FDI koulutusinstituuttiin Suomessa ja suomeksi. Loistava mahdollisuus kehittää omia taitoja lionskouluttajana sekä parantaa osaamista työelämää varten. 

 

Kouluttajien koulutusinstituutti on kolmipäiväinen instituutti joka auttaa kehittämään ja laajentamaan lionskouluttajien joukkoa, jotta kouluttajia löytyisi lionsorganisaation jokaiselle tasolle. 

 

Opetusohjelmassa keskitytään lionjohtajien taitojen kehittämiseen, ja käydään läpi tekniikoita, joilla voidaan parantaa koulutusohjelmien tarjoaman koulutuksen laatua ja valmennustekniikoita. 

 

FDI instituutin suorittaminen antaa pätevyyden toimia kouluttajana RLLI ja ELLI koulutusinstituuteissa. Varsinkin ELLI instituutit kannattaa piirien huomioida omissa koulutusohjelmissaan.

 

Koulutusryhmän koko on 20 osallistujaa. Koulutus pidetään Tampereella 22-24.5.2021. Joulukuun alkupuolella päivitetään hakemuslomakkeet kansainvälisille sivuille. Hakuaika kurssille päättyy 21.2.2021. Kurssi peruutetaan helmikuun lopussa, ellei kurssille ole tulossa riittävästi osallistujia. Kurssin järjestämiseen voi tulla muutoksia koronatilanteen vuoksi.

 

Käytännön ohjeet instituuttiin hakemiseen: 

Huomaathan, että ennen hakemuslomakkeen lähetystä tulee lomakkeelle kerätä suositukset, joten toimi pian hakemuksesi kanssa. Suositeltavaa on laittaa hakemuspaperi kiertoon viimeistään joulukuun 2020 loppuun mennessä.

  • Täytä hakemus huolellisesti omalta osaltasi tietokoneella, jotta teksti on selkeästi luettavissa ja skannattavissa. 
  • Tulosta lomake ja allekirjoita se itse. 
  • Skannaa lomake ja lähetä sähköisesti allekirjoittajille kiertoon. 
  • Viestiin mukaan kaikki allekirjoittajat, jotta kaikilla tiedossa on liikkuvat lomakkeet. 
  • Allekirjoittajat

o   Piirikuvernööri, jonka alueelta hakija on, täyttää lomakkeen ensin omalta osaltaan ja toimittaa täydennettäväksi muille allekirjoittajille. 

o   Moninkertaispiirin GLT-koordinaattori; 

o   Kuvernöörineuvoston puheenjohtaja;  

o   Oman piirin koulutusjohtaja

o   Viimeinen allekirjoittaja palauttaa lomakkeen hakijalle mielellään suoraan sähköisenä.

 

Hakija itse huolehtii lomakkeen lähettämisestä käsiteltäväksi määräaikaan, 21.2.2021, mennessä.

 

.   

 

Lisätietoja koulutusjohtajalta 

MD-GLT Aarno Niemi

 

 

Kouluttajien koulutusinstituutti (FDI) (Faculty Development Institute (FDI)

Kouluttajienkoultusinstituutti on kolmipäiväinen instituutti joka auttaa kehittämään ja laajentamaan lionskouluttajien kuntaa, jotta kouluttajia löytyisi jokaiselle tasolle, klubin, piirin ja moninkertaispiirin. Opetusohjelmassa keskitytään lionjohtajien taitojen kehittämiseen, ja käydään läpi tekniikoita joilla voidaan parantaa koulutusohjelmien tarjoaman koulutuksen laatua ja yleistä tehokkuutta. Alkaen toimivuodesta 2017-2018 Kouluttajienkoultusinstituutti keskittyy koulutuksen toteuttamisen taitoihin, eikä enää käsittele koulutuksen sisällön luomista. FDI:n suorittaineiden lionien odotetaan pystyvän toteuttammaan koulutuksia tehokkaasti, annettuja materiaaleja käyttäen. Heidän ei tulisi laatia omia materiaaleja.


Instituuttiin kelpuutetaan lionit, joilla on jonkin verran kokemusta kouluttamisesta paikallisissa lionien koulutuksissa, ja jotka ovat todistaneet omaavansa perustason opetustaitoja ja halua kehittää näitä taitoja edelleen. Instituuttiin osallistuvilta edellytetään Powerpoint-ohjelman käyttötaitoja. (Huomaa: Osallistujat eivät tule luomaan esitysmateriaaleja FDI:n aikana, mutta Powerpoint-ohjelmaa tullaan käyttämään muissa aktiviteeteissa.) Osallistuminen on rajattu lioneille, jotka ovat alla mainituista vaalipiireistä.


Tälle kolmipäiväiselle kurssille osallistuneiden lionien oletetaan järjestävän koulutustilaisuus kuuden kuukauden kuluessa instituutin päättymisestä, jotta heidän voidaan katsoa valmistuneen tältä kurssilta.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot