Tämä uutiskirje on luettavissa myös netistä osoitteessa:

Syksyn tärkein viesti puheenjohtajalta!

Tämä LION-viesti on koko syksyn tärkein. Lue siis huolella kaikki oheiset liitteet.

Kiitos Nenäpäivä-keräykseen osallistuneille!

Nenäpäivä-keräyksen tulos 8.11.2013 iltaan mennessä oli meidän lionien osalta loistava:  110.000€. Eikä se jää edes siihen, sillä keräys jatkuu vielä vuoden loppuun.

Erityinen lisäarvo Nenäpäivän yhteydessä saatiin näkyvyydestä. Lionit kuuluivat paikallisissa radioissa ja näkyivät televisiossa. Sen lisäksi heidät nähtiin liiveineen lukemattomissa keräyksissä ja tempauksissa omilla paikkakunnillaan. Sielläkin median tuki oli merkittävä: oli helppo kerätä, kun keräys oli lähes kaikille jo tuttu TV:stä.

Taifuunin aiheuttama hätä vaatii nopeaa auttamista

Suomen ja maailman lionit ovat käynnistäneet nopeat hätäaputoimet Haiyan supertaifuunin aiheuttamista tuhoista kärsivien ihmisten auttamiseksi.

Lionien ”Taifuuni” -katastrofikeräys suunnataan aluksi klubeille ja lioneille, mutta se laajenee myöhemmin yleiseksi keräykseksi tilisiirroilla sekä myös lipaskeräyksenä.  Varautukaa klubit ja lionit lipaskeräykseen hankkimalla uusia jäseniä ja kerääjiä.

Katastrofikeräyksen ohjeet tämän LION-viestin liitteenä.

Jäsenkysely

Nyt Sinua kuunnellaan!  Vastaamalla tämän LION-viestin liitteenä olevaan jäsenkyselyyn voit vaikuttaa tulevaan toimintaamme. Toivoimmekin, että käyttäisit pienen ajan yhteisen asiamme edistämiseen. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä yksittäisen vastaajan mielipiteet tule julki missään yhteydessä.

Tulokset raportoidaan kokonaistulosten lisäksi ristiintaulukoituna taustaryhmittäin, mikäli siinä on vähintään viiden vastaajan arviot. Tulokset julkaistaan liiton nettivisuilla ja LION-lehdessä.

Kortit ja arvat auttavat kotimaan nuorisoa

Nyt on aika hankkia joulukortit. Niitä ja arpoja ostamalla lionsklubit ja lionit keräävät varoja oman maamme nuorten hyväksi.

Korttien ja arpojen myynnin onnistuminen ratkaisee Suomen lionien yhteisten nuorisoaktiviteettien rahoituksen. Toivon, että kaikkien klubien hallitukset päättävät arpojen ja joulukorttien myyntiin osallistumisesta myönteisesti.

Uusi joululevy julkaistaan ensimmäisenä adventtina

Suomen Lions-liiton uusi joululevy ”Hyvän Tahdon Joulua 3”  julkaistaan 1.12.2013. Levyllä laulaa muun muassa Meiju Suvas, joka on säveltänyt levyä varten myös oman joululaulun.

Joulukalenteri

Suomen Lions-liitto tarjoaa jouluista mieltä antamalla kaikkien klubien nettisivujen käyttöön oman joulukalenterin. Ohjeet kalenterin linkittämiseksi nettisivuille alla.

Asko Merilä

Suomen Lions-liitto

www.lions.fi

Jos et halua jatkossa saada uutiskirjeitämme klikkaa tästä