Tämä uutiskirje on luettavissa myös netistä osoitteessa:

Kevään leijonahelinät ja -hulinat

Mikkelissä 15.2.2014 kokoontunut kuvernöörineuvosto teki pienessä ajassa monia päätöksiä esimerkiksi liiton ohjesäännöistä ja ensi kesän vuosikokoukselle esitettävistä asioista.

Kuvernöörineuvosto päätti mm., että pohjoismaisen yhteistyöneuvosto NSR:n kokous tammikuussa 2016 järjestetään Rovaniemellä. Onnea järjestelyihin, LC Rovaniemi/Lainas ja LC Rovaniemi/Ounasvaara.

Lisäksi DC Jukka Isotalon valinta liiton nuorisotoimialajohtajan tehtävään hyväksyttiin, Punainen Sulka 2016-2017 –keräystä vetämään valittiin PDCC Matti Tieksola, ja korttityöryhmän uusi puheenjohtaja on IPDG Matti Mälkiä.

Leojohtajan avoimeksi tullutta toimea hoitaa PCC Lauri Vainio, kunnes uusi leojohtaja valitaan (käytännössä 30.6.2014 saakka). Onnea Jukalle, molemmille Mateille ja Laurille!

Lisätietoja leojohtajan tehtävästä löydät Suomen Lions-liiton nettisivujen Jäsenille-osiosta kohdasta Haettavia luottamustoimia kaudelle 2014-2017.

Yhteistyö Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeessa etenee. Tästä Lion-viestistä löytyy ohjeet klubeille ja piireille mm. lipaskeräyksestä ja tilitysten tekemisestä. Ohjeisiin on syytä tutustua huolellisesti.

Kiitos veteraanit! –palveluaktiviteetti on hyvässä lähtövalmiudessa tulevaa kautta varten. Aktiviteetin toteutussuunnitelma ja –organisaatio ovat valmistuneet kevään aikana. Erityisesti kannattaa mainita korkean tason vaikuttajista koottu neuvottelukunta, joka seuraa hankkeen toteutumista ja antaa asiantuntemustaan hankkeelle.

Kansainvälistä auttamistyötä voi tehdä edelleen mm. Haiti-talohankkeessa. Liiton hallitus on hyväksynyt, että suomalaisten leijonien lahjoittamissa taloissa asuvia perheitä voi tukea edelleen. Lue tästä viestistä lisää, miten.

Kuvernöörineuvosto päätti, että kausien 2014 – 2017 leojohtajan tehtävä pannaan hakuun välittömästi. . Hakemusten määräaika on 22.4.2014.

Huom: jos olet PDG, merkitse kalenteriisi entisten piirikuvernöörien tapaamisajankohta la 3.5.2014 klo 12 -15 Oulussa. Tapaamisen ohjelma ilmoittautumis- ja muine ohjeineen julkaistaan lähiaikoina. Tapaamiseen on myös mahdollista osallistua etäyhteyden välityksellä.

Leijonankeltaista kevätaurinkoa työhönne!

Maarit Kuikka

Pääsihteeri

JAKELU: KAIKKI NE SUOMEN LIONS-LIITON JÄSENET, JOIDEN SÄHKÖPOSTIOSOITE ON JÄSENREKISTERISSÄ.

www.lions.fi

Jos et halua jatkossa saada uutiskirjeitämme klikkaa tästä