Joensuussa palkittiin ansioituneita leijonia

Suomen Lions-liiton avajaisjuhlia juhlittiin 9.6. teemalla Suomi 100 vuotta. Avajaisissa palkittiin samalla ansioituneita leijonia.

Presidential Award myönnettiin lion Jaakko Harjumäelle, CC Heikki Hemmilälle, PDG Raimo Naumaselle, PCC Lauri Vainiolle, PDG Jukka Kärkkäiselle, PDG Matti Mälkiälle ja PDG Esa Ojapalolle.

Leadership Award myönnettiin VCC Erkki Honkalalle, PDG Pirkko Kokkoselle, lion Jukka Isotalolle, lion Antti Forsellille ja PDG Pirkko Vihavaiselle.

International President’s Certificate of Appreciation myönnettiin LEO/ILO Tommi Vertaselle.

Kotimaisen liiton III –ruusukkeen ansiomerkin sai PDG Otfried Blümchen, LC Helsinki/Hakaniemi.

Kotimaisen liiton II –ruusukkeen ansiomerkin sai MD-SC Tauno Laine ja

IPDG Veikko Teerioja.

Kahden tähden Leo -ansiomerkki annettiin Leohallituksen puheenjohtaja Camilla Ekmanille.

Liiton ansiotähti myönnettiin PCC Tuomo Holopaiselle.

Myös Arne Ritari -säätiö myönsi ansiomerkkejä.

1-ruusukkeen ansiomerkit saivat DG Ryynänen Leo, LC Juuka, DG Hietala Jarmo, LC Lapua/Simpsiö, DG Edelman Kari, LC Jyväskylä/Cygnaeus, DG Kivioja Aarne, LC Helsinki/Pakinkylä

2-ruusukkeen ansiomerkit saivat PDG Uusitalo Jukka, LC Kirkkonummi-Kyrslätt, DC Brunni Ari, LC Liminka/Liminganlahti, PDG Uola Jukka, LC Hämeenlinna/Renko.

3-ruusukkeen ansiomerkin sai PDG Laine Reino, LC Somero

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin