SKEBA - Nuorten bändiskaba

SKEBA –Nuorten bändiskabaan 2016 ilmoittautui 25 bändiä.

SKEBA 2016 keräsi tänä vuonna 25 bändiä eri puolilta Suomea. Karsinnat järjestetään viidellä paikkakunnalla B-, C-, F-, N- ja O-piireissä ja loppukilpailuun selviää kuusi parasta bändiä. Finaali kisataan Turun vuosikokouksen oheistoimintona perjantaina 27.5.2016 klo 17.00 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa.

Nuorisobändikilpailun yhtenä tavoitteena on edistää nuorten harrastusta musiikin parissa. Samalla voidaan vaikuttaa nuorison musiikkimaun monipuolistamiseen ja tason nostamiseen. Jokainen osallistuja saa kehittävää palautetta ja esiintymiskokemusta.

Kilpailun avulla halutaan korostaa nuorten keskuudessa

• yhdessä tekemistä
• jokaisen osaamisen arvostamista
• tavoitteisiin pyrkimistä sekä
• positiivista kannustamista hyvän harrastuksen pariin.

Kilpailuun lähetetyistä demoista selviää, että tämänkin vuoden taso on korkealla ja loppukilpailusta tulee tiukka kisa.

Finaalin päätuomarina toimii tänä vuonna muusikko, kapellimestari Jani Uhlenius.

Karsintapaikkakunnat ja –ajat selviävät piakkoin.

Pertti Harju, SKEBA-työryhmän puh.joht.

Skaban säännöt

Suomen Lions-liitto järjestää kaikille nuorille avoimen valtakunnallisen Nuorisobändikilpailun SKEBA – NUORTEN BÄNDISKABAN 2016. Kilpailu on tarkoitettu kaikille nuorisobändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 19 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta.

skeban säännot.pdfskeba_ohjeet_piireille.pdf

Esikarsintoja järjestetään eri puolilla Suomea ja loppukilpailu pidetään Suomen Lions-liiton vuosikokouksen oheistoimintona perjantaina 27.5.2016 Turussa Nuorten toiminta- ja taidetalo Vimmassa.

Kilpailun avulla halutaan korostaa nuorten keskuudessa

• yhdessä tekemistä
• jokaisen osaamisen arvostamista
• tavoitteisiin pyrkimistä sekä
• positiivista kannustamista hyvän harrastuksen pariin.