Arvat ja joulukortit

Osallistu autoarvontaan tai .

Lionsit järjestävät jälleen yhteisvoimin Anna tukesi nuorisolle – arpajaiset kaudella 2017 – 2018. Arvat jaetaan lionsklubeihin jäsenmäärään suhteutettuna ja myydään klubin leijonien avustamana edelleen. Arpojen myyntiaika on 1.8.2017 – 31.1.2018, joten ne ovat sopiva myyntituote syksyn ja alkutalven lionsaktiviteetteihin, lahjaksi klubivieraille sekä jouluiseen pukinkonttiin – kohderyhmä ja mahdollisuudet ovat koko Manner-Suomi. Arpajaisten tuotto käytetään Lions-nuorisotyöhön.

Osallistu autoarvontaan tai .
Osallistu autoarvontaan tai lunasta voittosi. (linkki)

lions-arpa-esite.pdf

lions-lott-broschyr.pdf

Lions-liiton joulukortit

Tutustu myös Lions-liiton joulukorttivalikoimaan 2017-2018.

Lions-joulukorteilla tuetaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Klubeille jää puolet tuotosta paikallisen nuorisotyön tukemiseen. Loppuosa korttien tuotosta käytetään muun muassa nuorisovaihtoon, piirien nuorisoleireihin, leotoimintaan, Nuorten Areena -tapahtumaan, Orkester Nordenin ja muuhun NSR-toimintaan.

lions_joulukorttien__tilauslomake_2017.pdf

joulukorttiesite_fi.pdf