Markku Tuominen

LC Pirkkala
s. 4.2.1945 Tampere

Veljesjoukkomme jäi kaipaamaan loppiaisena edesmennyttä Markku Tuomista. Hän oli syntynyt 4.2.1945 Tampereella. Hän liittyi klubiimme 1986.

Markku oli aktiivinen ja hyväntuulinen leijona sekä monen klubilaisemme leijona-kummi. Markku on toiminut myös E-piirin piirihallituksessa (ZC 95‒96, RC 96‒97) sekä useissa klubin viroissa. Työuransa aikana hän oli erilaisissa Pirkanmaalaisten yritysten markkinointitehtävissä ja myöhemmin yrittäjänä.

Markku tullaan muistamaan pitkään maalaustaiteensa kautta sekä veljien liikuntaharrastuksen tukemisesta. Hän opetti klubillemme frisbeegolfin alkeet ja järjesti siinä lajissa meille kilpailuja. Markku edusti klubiamme useissa lentopallon lionsturnauksissa.

Markku Tuominen vaikutti leijonatoiminnan ohella monissa muissakin luottamustehtävissä, muun muassa Pirkkalan seniorifoorumin puheenjohtajana ja Pirkkalan Taideyhdistyksen hallituksen jäsenenä.

Lions Club Pirkkalan veljet

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin