Yhteiset 100-vuotisjuhlat

Suomi 100 vuotta ja Lions järjestö 100 vuotta hankkeet tekevät yhteistyötä. Suomi 100 –hankkeen päätuottaja Hannu Hyttinen kertoi Lions-liitossa vieraillessaan olevansa todella iloinen siitä, että hyvin organisoitu järjestömme on Suomen 100-vuotisohjelmassa mukana ja aivan erityisesti häntä ilahdutti nuorison hyvinvointiin kohdistuvat toimemme.

Valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100-hanke vastaa juhlavuoden ohjelman kokoamisesta. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemaksi on päätetty Yhdessä. Niinpä Suomen juhlavuotta toteutetaan yhteistyössä useiden eri tahojen kanssa. Lionsien Punainen Sulka –keräys on hyväksytty osaksi Suomi 100 vuotta juhlaohjelmaa. Se tulee näkymään myös Suomi100 –hankkeen omassa mainonnassa.

Yhteistyökeskusteluissa nousi esille, että myös muutamat muut Lions 100 vuotta –tapahtumat voisivat saada laajempaakin näkyvyyttä Suomi 100 –ohjelmassa. Näitä ovat muun muassa Ruusupuiston avajaiset Joensuussa, Hyvän päivän päätapahtuma Lahdessa, jossa Punaisen sulan tuotto jaetaan yhteistyökumppaneille, sekä Lions 100 v postimerkin julkistaminen.

- Erityisesti toivon, että muistatte näkyvyyden koko Suomessa, tämähän ei ole vain pääkaupunkiseudun juhla. Maakuntien liitoissa on omat Suomi 100 –aluekoordinaattorit, joihin klubit ja piirit saavat todella mielellään ottaa yhteyttä ja kertoa omista paikallisista 100-vuotisjuhlatapahtumistaan. Heiltä voi saada myös apua viestintään, Hannu Hyttinen muistutti.

Maakuntien liittojen aluekoordinaattorien yhteystiedot löytää suomifinland100.fi –sivustolta.

TL

Kuvateksti:

PID Harri Ala-Kulju ja pääsihteeri Maarit Kuikka sekä Lions-toiminnan 100-vuotisjuhlatoimikunnan pj Heimo Potinkara ja Suomi 100 vuotta päätuottaja Hannu Hyttinen kävivät läpi erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia.

Kuva Teija Loponen

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin