Suomi on kärkipään leijonamaa

Lions-järjestön 100-vuotisjuhlaan liittyy massiivinen palveluprojekti, jonka tavoitteena on tehdä kolmen vuoden aikana hyvää vähintään 100 miljoonalle ihmiselle eri puolilla maailmaa 30.6.2018 mennessä. Tavoite on jo ylitetty ja palvelutoiminnan raportoidaan tavoittaneen jopa 153 miljoonaa ihmistä.

Kauden 2016 – 2017 tilastojen valmistuttua Suomi on edelleen tuloksissa kaikilla mittareilla kärkipään lionsmaa Euroopassa.

-Palveluhaasteessa otettiin hieno loppukiri ja miljoonan palveltujen määrä ylittyi kaudella 2016 - 2017. Kampanjan alusta olemme ylittäneet jo kahden miljoonan palveltujen määrän, iloitsee Lions 100 –työryhmän puheenjohtaja PCC Heimo Potinkara.

-Perintöprojektit ovat lisääntyneet tasaista tahtia. Työtä meillä sen sijaan riittää jäsenmäärän kasvattamisessa ja uusien klubien perustamisessa, hän muistuttaa.

Piiripalkintoihin oikeuttavien piirien määrä kasvoi kolmella ja nyt viisi piiriä, B, C, G, M ja N ovat saamassa kaudesta 2016 – 2017 palkinnot.

Perintöprojekteista näyttävin aikaansaannos on Joensuun Leijona Ruusupuisto. Sen näyttäviä ja juhlavia avajaisia vietettiin vuosikokouksen yhteydessä kesäkuussa.

Perintöprojektien lahjoituksia on todennäköisesti luovutettu runsaasti aivan kauden lopussa, joten niistä saattaa joillakin olla raportointi tekemättä My LCI:hin. Pitäkääpä tekemiset ajan tasalla raportointien suhteen ja perintöprojekteista otetaan mielellään tietoa ja kuvia myös näille Lions 100 –sivuille. Materiaalia voi lähettää osoitteella

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin