Perintöprojektit julki

- turha pitää kynttilää vakan alla

Todella monissa klubeissa on tehty Lions 100-vuotisjuhlavuoteen liittyviä perintöprojektihankkeita, mutta niitä ei ole syystä tai toisesta vielä raportoitu MyLCI:iin.

Tässä asiassa vaatimattomuus ei kaunista - etenkään leijonien mainetta - hyvän tekemisestä saa kertoa ja siitä pitäisi raportoida.

Emmehän me tee hyvää muille siksi, että saisimme siitä mainetta ja kunniaa, mutta Lions-toiminnalle ja sen maineelle näistä perintöprojekteista kertominen tekisi myös hyvää. Hyvä tuplaantuisi.

Haastamme kaikki klubit paljastamaan tekonsa raportoinnin kautta. Myös Lions 100-vuotistoimikunta kuulisi mielellään näistä projekteista ja vastaanottaisi niistä kuvia, joita voisimme kotisivulla ja Lions-lehdessä julkaista.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin